En snabbrankning av NBA:s tio bästa basketspelare

Blogg

ruzzel

I dag hinner jag tyvärr inte skriva ett längre blogginlägg. I stället ska jag göra en snabbranking av NBA:s tio bästa spelare som du säkerligen kommer att hata. Let’s do this.

 

10. DeMar DeRozan eller Paul George eller Klay Thompson eller Jimmy Butler

 

När DeRozan missar sina distans-avslut blir jag illamående av att se på Raptors-matcher, men det råder ingen tvekan om att han är en av NBA:s tio bästa spelare. Ersätt nu DeRozan med något av de andra tre alternativen och ersätt Raptors med Indiana, Golden State eller Chicago så kommer ni att märka att samma definition kan appliceras på de här fyra snubbarna.

 

 

9. Damian Lillard

 

Jag älskar Dame Dolla. En legitimerad ”killer”.

 

8. James Harden

 

Ni får skratta åt James Harden försvar hur mycket ni än vill, men guarden är en unik talang när det gäller att producera framåt. Och just det, Harden spelar faktiskt godkänt en mot en-försvar, det är i hjälpsituationerna han somnar och gör bort sig.

 

7. Anthony Davis

 

Jag älskar Davis game, och tror att han kan bli en bättre version av Kevin Garnett, men han spelar i ett lag som är trash. Vill ranka honom högre, men det går inte, för Pelicans stinker.

 

6. DeAngelo Ratsell

 

Lakers point guard har onekligen blommat ut i år.

 

6. Chris Paul

 

Jag skämtade när det gällde plats nummer sex givetvis. Paul är NBA:s mest underskattade spelare enligt mig. Bli inte överraskade när Clippers går längre än vad alla vi trodde i slutspelet.

 

5. Steph Curry

 

Curry är den bästa skytten genom tiderna och en fantastiskt kreativ basketspelare… Som har blivit punkad av Matthew Delavedova och Kyrie Irving de senaste två NBA-finalserierna. Och som Golden State måste gömma i försvarsspelet. Jag är ledsen Curry-fans.

 

4. Russell Westbrook

 

Jag avskyr att se Russell Westbrook spela, och påstår fortfarande att han har lägst basket-IQ av alla dominanta NBA-point guards jag någonsin sett. Jag tror inte att någon superstjärna vill spela med honom, men det råder ingen tvekan om att Westbrook är ett monster och den mest explosiva spelaren i världen.

 

3. Kawhi Leonard

 

Den mest underskattade spelaren i NBA. Efter Chris Paul då. Och Jonas Jerebko. Leonard är den bästa ”on ball”-försvararen i världen som i år har tagit sin offensiva produktion till en helt ny nivå. Är också väldigt underskattad.

 

2. Kevin Durant

 

Gott folk – ni får hata hur mycket ni vill, men Durant är fortfarande världens näst bästa basketspelare. Han är 212 en 212 cm lång forward som kan fylla upp korgar oberoende av vem försvarar honom, och kan täcka samtliga positioner på den defensiva planhalvan.

 

1. LeBron James

 

Närmare Michael Jordan än vad ni tror.

 

Holla at ya boii.